Despre noi

Rețeta specială - burgerul Mihaelei

Povestea noastră

Casa Mureșană este o afacere de familie. De când am deschis, acum 20 de ani, ne gândim la sentimentul acela de bine, de siguranță pe care ți-l asigură familia, prietenii atunci când împarți cu ei o mâncare bună sau o ieșire la restaurant. Tot ceea ce facem are în centru famila. Din acest motiv am devenit primul restaurant din Târgu Mureș care dispune de spațiu de joacă pentru copii.

Specialitățile noastre sunt inspirate din bucătăria locală însă modul de preparare este unul propriu, iar gama largă de ingrediente alese cu atenție duce la o combinație unică de gusturi.

În plus față de rețetele clasice, bucătarii noștri folosesc metode de gătire moderne, astfel încât gustul intens este asigurat doar din condimente și sosuri specifice zonei aplicate pe bucăți proaspete de carne sau legume.

De asemenea, încercăm să folosim cât mai multe produse locale în preparatele noastre. Carnea, legumele, brânzeturile și peștele sunt materii prime pe care le căutăm la producători apropiați, tocmai să asigurăm un timp cât mai scurt de la producție la preparare.

Livrăm acolo unde ești tu

Livrarea de mâncare acasă sau la birou a devenit în ultimul timp o necesitate. De aceea, am investit în flota proprie de mașini pentru livrare să putem ajunge la tine cât mai repede acolo unde ești.

Tu faci atmosfera

Toate locațiile noastre poartă amprenta ta. De fiecare dată am ascultat părerea clienților și împreună am reușit să obținem în locațiile Casa Mureșană atmosfera aia prietenoasă, de familie care ne unește.

Avem trei restaurante în oraș, în centru (cădirea Romarta), pe Pandurilor și la Complexul Super din Tudor. Toate cele trei locații dispun și de terase amenajate astfel încât să ofere o experiență plăcută. În plus am dezvoltat Romarta Luxury Events, unde putem găzdui evenimente frumoase, indiferent de anvergura acestora. Vorbim de o suprafață de 800 metri pătraţi, amenajată la cele mai ridicate standarde de calitate și design, cu o arhitectură barocă, de lux. Musafirii vor avea și o priveliște frumoasă spre zona veche a centrului.

Indiferent dacă ieșim cu prietenii, cu familia, fie că suntem la dietă, sau nu, restaurantele Casa Mureșană sunt locul ideal pentru cei ce doresc o experiență culinară tradițională într-o atmosferă caldă, primitoare.

Te așteptăm cu drag în locațiile Casa Mureșană sau să îți aducem mâncarea preferată acolo unde ești tu.

Când vrei să te alături echipei Casa Mureșană ne poți contacta foarte ușor.